Aplicații software personalizate

Aplicații software personalizate

De ce este nevoie de aplicații software personalizate?

De ce este nevoie de aplicații software personalizate?
Serviciile noastre de dezvoltare de aplicații software personalizate vă vor ajuta afacerea să rămână competitivă pe piață.
Noi, la CloudLink Technology, știm că fiecare afacere este unică, așa că analizăm nevoile și obiectivele de business pentru a vă putea oferi eficiență, accesibilitate, personalizare și securitate, care ajută la rezolvarea provocărilor din mediul de afaceri.
Propunem clienților tehnologii de ultimă generație și soluții inovatoare. Aplicațiile, astfel construite, servesc unui scop specific și unic. Este un lucru foarte inteligent să investiți în dezvoltarea de aplicații software personalizate, pentru a vă consolida creșterea afacerii cu un arsenal digital specific.
Vom lucra împreună ca o echipă și vom găsi abordarea tehnologică corectă.
Vă ajutăm la fiecare pas al drumului, de la analiza afacerii și proiectarea arhitecturii software până la predare, și de asemenea cu întreținerea software-ului și asistență pentru produsul dvs.
Indiferent că aveți nevoie de un sistem de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM), un software de comerț electronic personalizat sau un software de automatizare a proceselor de afaceri, noi vă putem ajuta fără probleme.
Deși dezvoltarea de aplicații software personalizate poate părea costisitoare, achizitia unui produs comercial gata construit poate aduce dezavantaje dacă nu este adaptat la obiectivele tale.

Avantajele creării unei program software personalizat:
– Sunt adaptate pentru a satisface nevoile provocatoare ale afacerii
– Compatibilitate pe multiple platforme
– Uzabilitate
– Scalabilitate
– Interfață construită pentru interacțiunea personalizată cu utilizatorul
– Inovarea
– Suport pentru tehnologia existentă

Ce oferim:

Analiza afacerii

Orice construcție este la fel de puternică precum fundația sa. Pentru proiectele software, stabilirea bazelor înseamnă a înțelege bine nevoile afacerii și a vă asigura că acestea sunt traduse cu exactitate în cerințe tehnice. Colaborăm constant cu dvs. și ne asigurăm că proiectul se dezvoltă în direcția potrivită.

Analiza proiect

Un management de proiect eficient este unul dintre acele lucruri a căror valoare este cu adevărat apreciată atunci când lipsește. El pot face diferența între haos pe de o parte și un proces stabil și previzibil, urmat de un progres constant pe de altă parte. Suntem aici pentru a vă ușura lucrurile pe tot parcursul ciclului de dezvoltare și pentru a vă asigura calitatea produsului.

Arhitectura software

O arhitectură bună este construită pentru a rezista și oferă cea mai bună soluție pe baza constrângerilor existente. În dezvoltarea de software, arhitectura are un impact major asupra calității, performanței, securității, costului, mentenanței și longevității soluției. Vom lua întotdeauna în considerare avantajele și dezavantajele mai multor posibile arhitecturi alternative și îl vom alege pe cel potrivit în funcție de prioritățile dumneavoastră.

Dezvoltare produs

Când vine vorba de software, cu siguranță o mărime nu se potrivește cu toate. Soluțiile personalizate sunt adesea calea de urmat nu numai atunci când tehnologia este produsul în sine, ci și atunci când companiile doresc să-și atingă adevăratul potențial. Acest lucru poate fi realizat prin implementarea propriilor idei și moduri de a face lucrurile, mai degrabă decât urmând calea bătută. Ne place să ne gândim la noi înșine ca la o companie de produse: vă construim produsul.

Asigurarea calității

Nu credem că asigurarea calității este ceva care se întâmplă numai atunci când dezvoltarea este finalizată. Credem că QA este o parte integrantă a procesului de dezvoltare, cu responsabilități răspândite atât pe echipa de dezvoltare, cât și pe echipa dedicată de testare.

Mentenanță și suport

O soluție software nu este niciodată ceva care este scris o dată și apoi folosit pentru totdeauna. Este un lucru viu. Trebuie să se adapteze la condițiile în schimbare, atât de afaceri, cât și tehnice. După livrare, vă oferim nivelul de asistență și întreținere de care aveți nevoie, precum și orice dezvoltare ulterioară pe care afacerea dvs. o poate necesita.

Câteva tehnologii folosite:

Vezi și celelalte servicii pe care le oferim în afară de aplicații software personalizate:

Rețele PC & Virtualizare

Recuperare date

Web Development

Suport IT & Externalizare

Contactați-ne acum!