Despre noi

Cloudlink Technology - Soluții IT personalizate
Soluții IT personalizate

Despre noi, așa mai pe scurt...

“Cloudlink Technology...soluții IT personalizate...cine or mai fi și ăștia...”

Noi suntem Cloudlink Technology…Probabil că primul gând pe care îl aveți atunci când accesați site-ul sau pagina noastră de Facebook este să vă întrebați cine suntem și de unde am apărut.

Suntem firma născută din pasiunea pentru tehnologie și inovație. Ne ocupăm strict cu IT și o facem foarte bine. Oferim consultanță în alegerea componentelor optime pentru sistemul informatic și soluții la problemele care apar în cadrul companiei dumneavoastră. Clienții noștri actuali știu că suntem printre cei mai buni iar acesta este lucrul care ne motivează să performăm, ne motivează să spunem DA atunci când alte firme spun NU. Ne perfecționăm continuu deoarece “Nu știu” este un răspuns foarte neprofesional și ne dorim să nu îl folosim niciodată!

Indiferent că sunteți persoană fizică sau juridică, vă oferim cele mai bune servicii IT.

Personalizăm afacerea dumneavoastră și punem în practică orice idee sau plan aveți.

Cu o experiență acumulată de-a lungul a aproape 20 de ani în tehnologia informației, suntem pregătiți să facem față celor mai dificile situații.

Noi, la Cloudlink Technology, punem mare preț pe seriozitate, punctualitate, calitate, dedicare și profesionalism!  Suntem la curent cu ultimele apariții tehnologice și vă ținem informați și pe dumneavoastră, prin intermediul articolelor noastre publicate zilnic sau săptămânal.

Recunoaștem că nu avem cele mai mici prețuri de pe piață dar calitatea nu vine la costuri scăzute. Deviza noastră este “Nimic nu este imposibil în IT” și de aceea, la noi veți găsi întotdeauna răspunsurile la întrebări.  

Sub nici o formă nu încurajăm pirateria sau folosirea de software fără licență.

Noi suntem Cloudlink Technology și...

Acoperim o gamă largă de soluții IT personalizate pe nevoile clienților: de la site-uri de promovare și magazine online & SEO, la rețele de calculatoare simple sau complexe, externalizare departament IT și până la E-Commerce, având propriul magazin online, pe care îl puteți accesa mai jos!

Deveniți chiar de astăzi clientul nostru și lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de problemele dumneavoastră de IT!

contactați-ne acum!