Recuperare date șterse pierdute

Recuperare date șterse sau pierdute

Recuperare date șterse sau pierdute de pe o multitudine de medii de stocare

Oferim servicii de recuperare date pentru toate tipurile de hard disk-uri cu interfața ATA sau SATA (indiferent de format – laptop sau desktop), SSD, stick sau card de memorie. Serviciul nostru de recuperare date se adresează tuturor clienților, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice.

Motivele pierderii de date:

– Ștergerea accidentală a datelor

– Defect mecanic al mediului de stocare

– Mediu de stocare lovit, scăpat pe jos, sau alte evenimente neplăcute.

Dacă datele dumneavoastră sunt importante și HDD-ul este defect, nu încercați să le recuperați singuri!

Nu desfaceți hard disk-ul, ssd-ul sau stick-ul de memorie, deoarece șansele de recuperare a datelor pot scădea dramatic.

În nici un caz nu garantăm 100% recuperarea datelor! Pentru o diagnoză corectă vă așteptăm la sediul nostru.

Recuperare de date de pe SSD-uri defecte sau nedetectate

Un SSD, spre deosebire de hard disk, este mult mai rapid, nu are părți în mișcare și nu este atât de sensibil la șocuri. La o primă vedere par dispozitivele de stocare perfecte dar au și SSD-urile punctele lor slabe. Unul dintre punctele slabe este chiar mediul de stocare, respectiv flash-urile de memorie.

Ce implică recuperarea datelor de pe un SSD?

Daca SSD-ul are un defect logic (poate fi accesat dar nu mai există date pe el), se poate rezolva cu ajutorul programelor speciale de recuperare date.

Dacă SSD-ul are un defect mecanic (nu mai poate fi detectat și nici accesat), se va proceda la recuperarea datelor prin intermediul echipamentelor profesionale direct de pe flash-urile de memorie.

Recuperare date pierdute de pe carduri defecte sau formatate

Card-urile de memorie au în componență PCB (placă electronică), controller și flash de memorie. Informația este stocată pe flash-urile de memorie cu ajutorul controllerului. Acestea suportă peste 10.000 de porniri. Sunt însă și cazuri în care cardul este defect din fabrică sau se strică într-un timp foarte scurt. Din nefericire, card-urile de memorie, spre deosebire de hard disk-uri, nu dau nici un semn înainte de a se strica.

Datele pot fi recuperate atât timp cât nu au fost suprascrise și totul depinde de modul în care au fost șterse.

Recuperare date șterse sau pierdute de pe CD / DVD sau Blu-Ray

Aceste medii de stocare nu mai sunt atât de răspândite ca înainte, dar acesta nu este un motiv de a nu oferi acest serviciu. Cu siguranță aveți poze sau înregistrări de la nuntă, botez, sau orice alt eveniment, poate chiar date financiare.

Recuperarea datelor de pe aceste medii de stocare se face numai la nivel logic, acest lucru însemnând ca cd-ul să nu prezinte zgârieturi majore pe toată suprafața sau spărturi, ceea ce va duce la imposibilitatea accesării acestuia.

Vezi și celelalte servicii pe care le oferim în afară de recuperare date:

Web Development

Rețele PC & Virtualizare

Software personalizat

Suport IT & Externalizare

contactați-ne acum!