Rețele calculatoare Virtualizare VPN

REȚELE CALCULATOARE | VIRTUALIZARE | VPN

DEZVOLTARE REȚELE DE CALCULATOARE

Întreaga dvs. infrastructură joacă un rol tot mai important în afacerile digitale de astăzi și nici o companie nu mai poate funcționa fără rețele de calculatoare, vpn sau virtualizare. Acestea administrează aplicațiile care conduc afacerea spre înainte, asigură informații critice și active, întăresc relațiile cu clienții prin comunicări îmbunătățite și asigură eficiența și agilitatea. Serviciile noastre de transformare a rețelelor și serviciile de rețea gestionate pot ajuta organizațiile să sporească colaborarea, să realizeze economii potențiale și să-și îmbunătățească eficiența în prezent, transformând în același timp rețeaua pentru a vă conduce mult în viitor. Vă putem ajuta să standardizăm și să simplificăm infrastructura rețelei dumneavoastră de calculatoare, pentru a sprijini cât mai bine nevoile critice de afaceri și noile capacități, sporind în același timp securitatea și reducând riscurile.

SOLUȚII VPN REMOTE

Deoarece o rețea de calculatoare nu poate fi accesată din exteriorul ei, o soluție VPN (Virtual Private Network) este o metodă sigură de acces din afara rețelei atunci când aveți nevoie să accesați date sau să lucrați de acasă la orice oră, conectați la dispozitivul aflat la firmă. Canalul de comunicare VPN asigură securitatea informațiilor transmise între cele două dispozitive prin criptarea datelor trimise și primite. Noi vă putem ajuta să fiți conectați permanent între domiciliu și firmă sau între punctele de lucru, păstrând totodată siguranța datelor.

Soluții virtualizare

Virtualizarea este o soluție de centralizare a programelor software și a datelor din cadrul unei companii, prin accesul unora sau tuturor angajaților la resurse comune. Pe un server central se pot instala mai multe sisteme de operare, în funcție de nevoi. Prin aceasta se elimină nevoia de a avea o infrastructură complexă de servere.

Avantaje:

– Reducerea costurilor (prin reducerea infrastructurii necesare de PC-uri/servere)

– Ușurința în administrare (software GUI, în general)

– Flexibilitate (adăugarea / modificarea / ștergerea mașinilor virtuale)

Vezi și celelalte servicii pe care le oferim în afară de REȚELE CALCULATOARE | VIRTUALIZARE | VPN:

Software personalizat

software personalizat rețea calculatoare vpn virtualizare access remote

Recuperare date

Suport IT & Externalizare

Web Development

Rețele calculatoare Virtualizare VPN

contactați-ne acum!