Web development & e-commerce

web development | site de prezentare | E-commerce | SEO

site de prezentare

Realizare | modificare | Mentenanță | migrare

Cauți soluții de web development & e-commerce ca să îți promovezi afacerea în mediul online? Ai nimerit în locul potrivit! Noi te ajutăm să împuști doi iepuri dintr-o lovitură. Îți construim site-ul și ne ocupăm și de promovarea lui on-page! Este administrabil, cu design 100% responsive, optimizat pentru motoarele de căutare dar și servicii conexe precum integrarea cu rețelele de socializare, galerie foto/video, blog, multiple soluții de contact sau înscrierea afacerii în Google Business sau Bing.

Asigurăm design-ul responsive optim pe orice dispozitiv, fie el PC, laptop, tabletă sau smartphone, pentru ca vizitatorii să poată avea parte de o experiență plăcută și o navigare ușoară.

Știai că 75% dintre utilizatori renunță a mai vizita și celelalte pagini încă de la început, deoarece site-ul se încarcă greu? Noi, la Cloudlink Technology, prin soluții de web development & e-commerce specifice, ne-am făcut o prioritate din a realiza încărcarea rapidă a site-ului, un factor esențial pentru poziționarea cât mai bună în căutările din Google.

Avantajele construirii unui site de prezentare, oferite fără costuri adiționale de către compania noastră:
-Pagini site nelimitate
-Poze site nelimitate
-Emailuri personalizate pe numele domeniului
-Consultanță în vederea optimizării & promovării
-Suport tehnic email / telefonic / remote (nu include implementarea de noi funcționalități)
-Ne ocupăm noi de verificarea disponibilității domeniului, hosting și administrare C-Panel.

E-Commerce - Magazin online

începe să vinzi chiar acum!

Vrei să începi propriul tău magazin online? Știm că realizarea unui magazin online poate fi un gând terifiant mai ales atunci când nu ești un techy. Ei bine, nu ești singur. Am ajutat foarte mulți antreprenori să-și înceapă magazinul online. Un magazin online este modalitatea perfectă de a aduce un venit suplimentar sau chiar venituri substanțiale permanente. De fapt, se preconizează că vânzările din comerț electronic vor reprezenta 17,5% din vânzările cu amănuntul la nivel mondial până în 2021!

În ciuda acestei statistici uimitoare, aproape jumătate din afaceri încă nu au un site web, ceea ce înseamnă că acum este momentul perfect pentru a vă așeza, a vă pune la curent și a vă construi un magazin online.

Fie că dețineți deja o afacere și căutați să vă extindeți în mediul online, fie că faceți primii pași în lumea comerțului online cu primul dumneavoastră magazin, noi vă vom ajuta să construiți un online magazin de la început până la sfârșit.

Construirea unui magazin online se face în funcție de un număr de factori, cum ar fi numărul de produse, funcționalități dorite sau aspectul. Acesta poate fi construit pe platforme gen Opencart, WooCommerce, Prestashop sau Magento.

Pasul 1: Contactați-ne!
Orice călătorie începe cu primul pas. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru orice proiect doriți să întreprindeți.

Pasul 2: Identitate!
Practic, asta înseamnă să vă decideți ce veți vinde și cui veți vinde. Unii antreprenori, încă de la început, nu au multe idei în legătură cu aspectul magazinului online.

Pasul 3: Stabilirea complexității magazinului și alegerea platformei online optime pentru a avea rezultatele dorite.
Mai jos aveți platformele pe care noi le folosim cu succes pentru a vă garanta și dumneavoastră succesul în vânzări.

Soluții web development

Aplicații web simple și complexe

Ce înseamnă soluții personalizate de web development?
Pe lângă realizarea unui site de prezentare sau magazin online, putem realiza și soluții software web, pliate pe necesitățile clientului.
Indiferent că aveți nevoie de un calendar de evenimente personalizat, un software de gestiune online sau un ERP, noi vă stăm la dispoziție și vă ajutăm să realizați ceea ce aveți nevoie.

Soluțiile software web existente pe piață nu vă oferă din start tot ceea ce aveți nevoie în materie de funcționalități, interacțiune cu utilizatorul, aspect sau ușurință în folosire. Noi vă oferim posibilitatea de a vă personaliza soft-ul web, așa cum îl doriți din toate punctele de vedere. Asigurăm consultanță, suport și mentenanță. Noi știm că scalabilitatea este o componentă importantă de luat în calcul în orice companie, și de aceea vom implementa oricând noi funcționalități de care aveți nevoie pe parcurs.

web development | site de prezentare | e-commerce

Etapele realizării

seo (search engine optimization)

seo site de prezentare sau magazin online

Optimizarea pentru motoarele de căutare sau Search Engine Optimization, este procesul de perfecționare a vizibilității unui site, magazin online, blog sau a unei simple pagini în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de un motor de căutare cum ar fi Google sau Bing. SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practică apărută în anul 1990, odată cu apariția primelor site-uri pe Internet, și care reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel mărindu-se traficul calitativ al site-ului și experiența oferită utilizatorilor. Această „industrie” implică un set de operații efectuate de echipa de promovare în sensul creșterii pozițiilor unui site web în lista de rezultate ale căutărilor, pentru anumite cuvinte sau expresii cheie, interesante și relevante din punctul de vedere al afacerii respective.

Noi, la Cloudlink Technology, ne asigurăm că site-ul, magazinul online sau orice altceva dețineți sau realizați, va apărea în poziții fruntașe în cadrul motoarelor de căutare.

Compatibilitate maximă cu toate browserele moderne!

edge mozilla firefox safari chrome opera

câteva lucrări de site de prezentare & magazin online

hitech electric
HiTech Electric
max club logistics
Max Club Logistics
reparatii electronice
Reparatii electronice
united debt recovery
United Debt Recovery

Vezi și celelalte servicii pe care le oferim în afară de web development:

Rețele PC & Virtualizare

Software personalizat

Recuperare date

Suport IT & Externalizare

Contactați-ne acum!